110 тисяч тонн цукру встигли виробити заводи на Вінниччині

Популярні статті

На Вінниччині в розпалі сезон цукроваріння. На заводах області встигли перетнути позначку в 100 тисяч тон виготовленої продукції. Роботи тривають. 

Про це повідомляють у Вінницькій обласній військовій адміністрації. 

Наразі всі цукрові заводи поновили роботи по переробці цукросировини. В цілому з початку виробничого сезону на цукрові заводи області надійшло 810 тисяч тонн цукросировини, з них перероблено 780 тисяч тонн та вироблено 110 тисяч тонн цукру.

Цукрові буряки викопано на 21 тисяч га, що становить 48% від загальної площі. Середня урожайність фіксується на рівні 432 ц/га, що вище минулорічної на 30 ц/га.

Нагадаємо, в минулому виробничому сезоні на завадах Вінниччини виготовили 350 тисяч тонн цукру.

Читайте новини у нашому Telegram-каналі: https://t.me/vinbazar_fast

Про місто