
На Вінниччині в розпалі сезон цукроваріння. На заводах області встигли перетнути позначку в 100 тисяч тон виготовленої продукції. Роботи тривають.
Про це повідомляють у Вінницькій обласній військовій адміністрації.
Наразі всі цукрові заводи поновили роботи по переробці цукросировини. В цілому з початку виробничого сезону на цукрові заводи області надійшло 810 тисяч тонн цукросировини, з них перероблено 780 тисяч тонн та вироблено 110 тисяч тонн цукру.
Цукрові буряки викопано на 21 тисяч га, що становить 48% від загальної площі. Середня урожайність фіксується на рівні 432 ц/га, що вище минулорічної на 30 ц/га.
Нагадаємо, в минулому виробничому сезоні на завадах Вінниччини виготовили 350 тисяч тонн цукру.
Читайте новини у нашому Telegram-каналі: https://t.me/vinbazar_fast
